Bitkata za Ierusalim

Битката за Йерусалим

Продуктов номер: 28020
Изчерпана

Автор: Тодор Мачканов
Категория: История на религиите
Издателство: СамИздат
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789542964025
190 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2011 год.
Народност: българска


Съдържание

Глава 1 - История по времето на Христос до разрушаването на Йерусалим от римските войски през 70г. и пророчества за тези събития.
Глава 2 - Пророчествата за диаспората на народа на Израил и факти от историята на израилския народ след 70г. – причините за гонения и преследвания за периода от 1900 години.
Глава 3 - Създаването на държавата Израел през 1948г. и пророчества за това събитие. Появата на арабско- израелския конфликт.
Глава 4 - Пророчества и история на света и Израил след 1948 г. до днес - причините за разрастване на арабско-израелския конфликт от регионален към глобален, защо и как светът на атеизма - Съветския съюз и социалистическа Източна Европа, се съюзява с исляма, развитието на арабския тероризъм, нефтеното оръжие, въвеждането на ООН като страна в конфликта - в полза на исляма и атеизма,медийната пропаганда,лъжи, манипулации за този конфликт.
Глава 5 - Пророчества и историята на проблема "Йерусалим".
Глава 6 - "Вавилон" в "Откровение" на Йоан – световната глобална империя на "последните дни" – дъновизъм, окултизъм, сатанизъм на тайните, конспиративни общества и Новия световен ред.
Глава 7 - Чудеса в Библията - "Дългият ден" на Исус Навиев, 40г. в пустинята на народа на Израил; феноменалното оцеляване на съвременнната държава на Израил. Факти за Божествено Присъствие на Луната в мисиите на космическата програма „Аполо” ; и други.

„Битката за Йерусалим” е надеждно средство в противодействие на антихристиянските измамни идеологеми на атеизма, дъновизма, окултизма, ислямизма и Новия световен ред.