Drakur za vseki den

Дракър за всеки ден

Продуктов номер: 30796
Изчерпана

Автор: Питър Дракър
Категория: Икономическа литература
Издателство: Класика и стил
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789543270811
432 страници
твърди корици
Първо издание: първо издание, 2013 год.
Народност: английска
Преводач: Петър Узунов


Тази книга събира най-доброто от трудовете на Питър Дракър в един том.Подбрани са както най- подходящите цитати, така и коментарите върху тях от неговите ръкописи, книги и статии. Резултатът е наистина изчерпателно указание за ефективността на мениджъра. Конструирани са 366 текста, като всеки един е насочен към важна тема, по една за всеки ден от годината, включително и 29 февруари. Всяка статия започва със заглавие на темата и “Пословицата на Дракър” или друг цитат, улавящ същността на темата. Следва урокът, извлечен пряко от неговите книгите. След тях идва частта с приложението, която ви подтиква да “действате” според урока, и да го приложите върху себе си и вашата организация.

В Дракър за всеки ден са включени само резюмета от книгите на патриарха на мениджмънта. Ако можете да идентифицирате и действате съобразно тенденциите, възникващи в момента, вие ще реализирате на практика “Традицията на Дракър”.

Приносът на Дракър не се състои от една единствена идея, по-скоро трудът му е многопосочен, като има едно гигантско предимство: почти всичко в него е истина.