50 noshti v sivo

50 нощи в сиво

Продуктов номер: 30750
Изчерпана

Автор: Лора Елиъс
Категория: Американска и канадска художествена литература
Издателство: Сиела
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789542812470
112 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2013 год.
Народност: американска
Преводач: Евгения Стойкова


Чувствено пътешествие в черно и бяло
"Искам да се науча - казах му аз, докато лежах по гръб, все още леко замаяна от бурната любов, която правихме. Той прокара копринено шалче по тялото ми и по него преминаха вълнички на удоволствие.
Има много за учене - отвърна. - Ти какво искаш да знаеш?
Всичко - смело отговорих аз след известно колебание. Наистина ли желаех да отварям тази врата? Можех ли изобщо да предположа какво има отвъд? - Всичко - повторих, този път малко по-уверено."
Така започва приключението...

"Искам да се науча", заявява разказвачката на загадъчния си любовник в началото на тази книга. Обучението ѝ продължава петдесет нощи, които включват горещ и ексцентричен секс, връзване и неспирно изучаване на силата, болката и удоволствието. Еротичното ѝ приключение, споделено тук от страниците на нейния дневник, е придружено с прекрасни илюстрации и полезни инструкции за читателите, които са достатъчно смели да тръгнат по пътя ѝ.
"Петдесет нюанса сиво" се превърна в издателски феномен, за който говорят всички - над 30 млн. продадени копия по света. И читателите не тръпнат просто от пикантните секс сцени и ексцентричните лудории... Те искат да ги изпитат върху себе си. Това е книга, която обвързва любовната история и секса, като конкретизира 50 изящно секси и дръзки неща, които всяка двойка може да опита.