6 Dni za da postignesh vsichko, koeto jelaesh

6 Дни за да постигнеш всичко, което желаеш

Продуктов номер: 29132
Изчерпана

Автор: Кирил Стойчев
Категория: Езотерика, духовни учения | Терапия и практическа психология
Издателство: ИК Локус Фортуна
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789549250923
152 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2012 год.
Народност: българска


Искате ли да управлявате времето?
Да владеете волята си?
Да разгърнете потенциала, вложен у вас?
Да се научите да мислите аналогично?
Да постигнете мечтите си?

Необходими са само 6 дни от вашия живот!
С проникновението на мага и с реализма на учения, изследвайки процесите в съвременното общество и анализирайки природните закони, авторът дава формулата, по която да постигнем мечтите и желанията си. А те са толкова прости и толкова изпълними. И толкова...далечни. Малцина знаят тайната, че за да се постигне едно желание са нужни само 6 денонощия. Готови ли сте да отделите това време, за да реализирате една ваша мечта?

"Ако си изгубил вяра у себе си, ако смисълът на живота ти се изплъзва, ако опорната ти точка се клати и все още не можеш да стъпиш на пътя си, не се отчайвай.
Живеем във време, което е в пълна дисхармония с нашия вътрешен свят и със законите на живата природа. Социумът ни натрапва морал и ценности, които не са наши. И за да сме като всички или в крак с времето, тръгваме срещу себе си и срещу собствената си същност. Забравяме кои сме. Забравяме принципите си. Забравяме мечтите си. Или само си ги припомняме от време на време и въздишаме тежко. Пак нямаме време за тях. И се юрваме в Голямото бързане. За да не изостанем! Или напълно да изгубим себе си!
„6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш” на Кирил Стойчев ни показва, че има и друго. Има път. Има мечти. Има принципи. Има решения. Има ни. Нас.
Авторът на този наръчник за успех в живота е икономист и астролог. С проникновението на мага и с реализма на учения, изследвайки съвременните процеси в обществото и анализирайки природните закони, той дава формулата, по която да постигнем мечтите и желанията си. Нашите. Понякога те са толкова прости, толкова изпълними. И толкова... далечни. Милиони хора си отиват от този свят, без дори да се опитат да ги постигнат. Ако не искате да бъдете един от тях, прочетете тази книга. А тя е за малки и големи, за деца и родители, за поданици и управляващи... Тя е за хора. Написана на достъпен език, аналитично и вдъхновяващо, тя разкрива причините, поради които не следваме собствения си път, и дава рецептата, по която да имаме това, което искаме, само за 6 денонощия.
Уверете се сами!"
От редактора на книгата

Кирил Стойчев е роден във Варна през 1970 година. по образование е икономист, а по призвание - астролог. Основател е на астрологичната школа "Астро-логос" и е председател на Българската астрологична асоциация. Лектор с дългогодишна практика, автор на книгата "Еволюция на връзката" и на много астропсихологични статии