8-qt navik. Ot efektivnost kum suvurshenstvo

8-ят навик. От ефективност към съвършенство

Продуктов номер: 30378
Изчерпана

Автор: Стивън Кови
Категория: Икономическа литература | Терапия и практическа психология
Издателство: Кибеа
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789544745912
472 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2012 год.
Народност: американска
Преводач: Ирина Горялова


Тази книга показва как като лидери и организации да открием посоката и да постигаме устойчиви резултати на прага между две епохи - индустриалната и ерата на знанието. Богатството премина от парите и вещите към хората, пише Стивън Кови. Затова от нивото на тяхното лидерство зависи успехът на всички инвестиции в бизнеса. "Меките" доскоро умения се превърнаха в най-твърдите умения в новото управление през 21-ви век. За да постигаме устойчив растеж, ефективността вече не стига. Повикът е за съвършенство (excellence или greatness). Кови показва как осъзнато да изберем и да следваме пътя на съвършенството, а не на посредствеността.

"Работата на Кови е повлияла на милиони, милиони хора по целия свят. В тази книга той прави огромен концептуален скок и ни запознава с идеи и практики, които ще имат всеобхватен ефект върху живота на всички ни. "Осмият навик" е чудесно четиво, триумф на духа и по мое виждане това е най-важният труд на Кови."
Уорън Бенис, професор по мениджмънт, Калифорнийски университет; автор на "On Becoming a Leader" и съавтор на "Geeks and Geezers: How Era, Values, and Defining Moments Shape Leaders"

"Да постигнете резултати в големи компании, е много рядко умение и тази книга е уловила как да се направи това. Предоставените тук насоки ще се докажат като безценни за лидерите, които се стремят към по-стриктно изпълнение на целите в техните организации."
Кевин Ролинс, президент и изпълнителен директор, Dell Inc.

"Стивън Кови отдавна е сигурен пътеводител за онези, които се стремят към усъвършенстване. "Осмият навик: От ефективност към съвършенство" показва как да изкачите върха на удовлетворението и постиженията."
Стив Форбс, президент и изпълнителен директор на Forbes и главен редактор на списание Forbes

"Повече от десетилетие очаквах следващата фаза от работата на Стивън Кови по "Седемте навика на високоефективните хора". Изискванията в живота ми се промениха значително, откакто първо прочетох "Седемте навика", и имах нужда от нов начин да погледна живота си и баланса в него. Отново съм вдъхновен!
Грег Коулман, вицепрезидент, Yahoo! Media and Sales