Da otkradnesh tainata na hlqba

Да откраднеш тайната на хляба

Продуктов номер: 30538
Изчерпана

Автор: Валерия Андреева
Категория: Българска съвременна проза
Издателство: Пламък
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789542924074
114 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2012 год.
Народност: българска


Валерия Андреева Тодорова е автор на белетристика, поезия, пиеси, публицистика. Завършила е българска филология и втора специалност, свързана с публичните комуникации.
Има публикации в списание „Пламък", списание „Жажда", във вестниците „КИЛ" „Неделник", „България сега”, „Българско воинство", „Сливенско дело”. Повече от 12 години е кореспондент на вестник „Българска армия" за региона на Сливен.
Разкази от Валерия Андреева са включени в литературни сборници: „Жажда-2010", „Антология на сливенския хумор". Работи в областта PR. Изнася лекции по реторика.

Книгата „Да откраднеш тайната на хляба" е сборник с разкази. Всеки разказ е едно самостоятелно цяло, което се гради на своя логика и свои движещи сили върху пластове от емоции и мисли, които са очаквани, но крият и изненади. Героите живеят в настоящето, ала отправят поглед и към миналото, и към бъдещето. Търсят смисъла на случващото се, което понякога се оказва част от едно по-голямо цяло, към което принадлежим всички ние. Животът и смъртта, любовта и щастието, истината и лавината от въпроси, усмивката и преоткриването са част от темите, които са в същината на разказите.

Още книги от категория Българска съвременна проза

1 резултата