Invaziia

Инвазия

Продуктов номер: 26081
Изчерпана

Автор: Христо Пощаков
Категория: Българска съвременна проза
Издателство: Делакорт
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789546900272
302 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2011 год.
Народност: българска


Критиката нарича Пощаков майстор на острия сюжет.
Евгений Харитонов (Русия)


Ако Христо Пощаков се беше родил в САЩ, неговите произведения със сигурност щяха да бъдат култови измежду продаваните на запад.
Рафаел Галан (Испания)


Богатство на идеи, лекота на писане и вродено чувство за хумор – Пощаков притежава дарби, за които всеки фантаст мечтае.
Емануел Икономов


Читателите ще срещнат с един познат Христо Пощаков, който продължава своите творчески търсения, и с един нов Христо Пощаков, винаги способен да изненада и да достави радост с откритията си.
Георги Величков.


Христо Пощаков е роден през 1944 г. По професия е машинен инженер, досега е издал девет книги в областта на фантастиката, от които пет са издадени в чужбина. Сега е преводач на свободна практика. Между по-известните му книги се открояват романите „Приключения в Дарвил”, „Нашествието на грухилите”, „Меч, мощ и магия”, „Завладяването на Америка” и сборниците с разкази „Дежурство на Титан” и „Генератор на реалности”. Превеждан е в редица държави по света. В новата си книга се представя с разкази и новели, обединени от идеята на научната фантастика, той е един от най-издаваните наши фантасти зад граница.

Още книги от категория Българска съвременна проза

1 резултата