Na 1 klik razstoqnie

На 1 клик разстояние

Продуктов номер: 28721
Изчерпана

Автор: Александър Ненов
Категория: Компютърна литература
Издателство: Изток-Запад
Състояние: Нова книга
ISBN: 9786191520404
220 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2012 год.
Народност: българска


В интернет има място за всеки. Той ви дава свободата да минете отвъд – без ограничения в търговската и рекламната площ, работното време и бизнес моделите. Можете да създадете не само собствен бизнес, а дори собствена бизнес ниша, в която да сте лидер. Мястото в интернет не е ограничено и там няма привилегии – ако си добър, успяваш, ако си посредствен – губиш. Най-ценното е, че интернет дава възможност на човек с мечта, силна мотивация, желание и инвестиция от 100–200 лв., да се конкурира и дори да задмине корпорация, инвестирала милиони в своите проекти.

Въпросът е – стиска ли ви? Ако да, тази книга ще ви посочи всичко, от което имате нужда, за да започнете още днес бизнес в онлайн пространството.



Съвети, полезни и за начинаещи, и за напреднали. Ако искате да създадете нов сайт или да разработите по-добре сегашния - тази книга е задължителна за вас. Най-ценното в нея са личните истории, съветите от преживения опит, реалните примери от интернет общността в България. Винаги е полезно да се поучите от чуждия опит, вместо да поваляте сами стените пред вас...