Vechno mladi. Doktor Nikulus Perikon predstavq metabolitnata dieta

Вечно млади. Доктор Никълъс Перикон представя метаболитната диета

Продуктов номер: 28193
Изчерпана

Автор: Никълъс Перикон
Категория: Здравна и медицинска литература
Издателство: Intense
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789547831506
376 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2012 год.
Народност: американска
Преводач: Катя Христова


Учен, новатор и дерматолог, д-р Никълъс Перикон изследва най-новата сфера - нутригеномиката. Тази вълнуваща нова наука ни показва как да променим заложената в нас генетична информация, така че да подмладим напълно кожата и тялото си.

"Вечно млади" ни учи как да преодолеем наследствените фактори и да подобрим здравето и външния си вид.

"Вечно млади" ни запознава с нутригеномиката - науката, която изучава как хранителните вещества въздействат върху генната експресия. Дадени храни могат да задействат гените, които спират заболяванията, и да изключат гените, предизвикващи ускорено остаряване, напълняване, бръчки и болести. Пригответе се да промените начина, по който работят гените ви, и да почувствате невероятното им действие.

Известният дерматолог д-р Перикон е открил начин за превенция на болестите, свързани с остаряването, като в същото време кожата се запазва млада и организмът се чувства жизнен. Въз основа на науката нутригеномика неговата програма задейства гените и биохимичните процеси, свързани с подмладяването, чрезсуперхрани, хранителни добавки, хранителен режим и рецепти за ястия, подпомагащи изгарянето на мазнини; практикуване на йога и достатъчна почивка.