Anasta

Анаста

Продуктов номер: 29792
Изчерпана

Автор: Владимир Мегре
Категория: Езотерика, духовни учения
Издателство: Аливго
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789548454896
272 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2011 год.
Народност: руска


Хората трудно биха повярвали на това. И нека някои не вярват, какво от това? Какво ще донесе недоверието в своето могъществото на невярващите? Раждане ли? Да! Обаче за какво? След като животът по-нататък е безсмислен, той е като смъртта. И отново възниква въпросът: „За какво си се родил?“
През изминалите милион години са съществували много учения. И всичките се отнасяли за едно и също нещо, а именно, че човечеството все е чакало нещо от някого. Чакало е, заключило мисълта и разума си. Не е мислило защо и за какво Вселената „пали“ звездите над човека.
Върви усмихнато по полянка в дълбините на сибирската тайга малко дете. Нищо не го заплашва, никой не го напада. Дори обратното – зверовете са готови при първия му повик да му се притекат на помощ. Върви малкият човек, сякаш е наследник на царски род, разхождащ се из владенията си. Интересно му е да наблюдава живота на буболечките, катеричките и птиците; да разглежда цветенцата и да опитва на вкус тревичките и плодовете. Ще порасне и ще усъвършенства този прекрасен свят.
А къде е по това време вашето дете? Какъв въздух диша? Каква вода пие? С какво ще се занимава, когато порасне?