Gadaene s obiknoveni karti

Гадаене с обикновени карти

Продуктов номер: 29800
Изчерпана

Автор: Виталий Зайченко
Категория: Езотерика, духовни учения
Издателство: Аливго
Състояние: Нова книга
ISBN: 9789548454803
288 страници
меки корици
Първо издание: първо издание, 2010 год.
Народност: английска


Навярно и на вас се е случвало да ви гадаят на карти. Независимо дали сте вярвали или не, след това с изненада сте откривали, че много от предсказаното се случва. И когато сте се доверявали на прогнозите, се оказвало, че това ви е предпазвало от грешни решения, загуба на средства, неразумни постъпки. Във всеки случай вие сте имали „едно на ум“, когато е трябвало да предприемете важна стъпка в дадена област.
Картите за игра идват от дълбока древност. Според някои данни, първото им предназначение е било именно гадаенето, а много по-късно били създадени правилата за различните видове игра с карти. Известно е, че много владетели са притежавали в обкръжението си лични гадатели, които „хвърляли картите“, когато техния патрон е трябвало да решава важен проблем.
Нама да се връщаме назад в историята, защото не това е целта на настоящата книга. Ще се постараем по достъпен начин да ви дадем, уважаеми читатели, изпробвани методи за тълкуване на символите на картите стигнали до нас от натрупания опит на велики световни гада-тели. Убедени сме, че с времето „езика“ на символите, които съдържат картите ще отключат неподозирани възможности, които крие интуицията ви, ще отключи скритите способности на медиум, каквито са заложени във всеки един от нас.